Afdeling Body & Mind van La DanZa

Balans tussen lichaam en geest

Alles om ons heen gaat steeds sneller, we willen niets missen en proberen alles bij te benen. Maar in al die dynamiek en hectiek verlang je soms even naar rust, aandacht en tijd voor jezelf. De innerlijke rust, balans en energie die je voelt na een yoga les werken door in je dagelijkse leven.

Yoga is een oude wetenschap die zijn oorsprong vindt in India, meer dan 5.000 jaar geleden. Yoga betekent verbinden en heeft als doel lichaam en geest samen te brengen en je te verbinden met alles om je heen. Zoals de naam al zegt, houden we ons bezig met Lichaam en Geest en met name de balans tussen beide. Omdat de huidige maatschappij veel van ons vergt, zien we steeds vaker mensen in onbalans. De tekenen zien we overal om ons heen: stress, burn-out, intolerantie, etc.

Tijdens de Body & Mind Yoga workshop leren om onze lichaam en geest weer met elkaar in contact te laten komen. Het tempo waarin je dit doet, kan je zelf bepalen door de soort les. De houdingen, asana’s stimuleren alle spieren, gewrichten, klieren en organen en hebben een kalmerend effect op je zenuwstelsel. De asana’s worden gesynchroniseerd met de adem, hetgeen een meditatieve en ontspannende werking heeft. Yoga maakt je lichaam gezond en zorgt voor een kalme en heldere geest. Je voelt je energiek, vrolijk, sterk en ontspannen.

Contact

Danssportcentrum 'La DanZa'
P/a/ kantoor: Emmastraat 1, 8011 AE Zwolle
06-12726466  |   info@la-danza.nl