Afdeling Dans van La DanZa

Enthousiasme en passie

Zoals onze Spaanse naam al doet vermoeden zijn onze danslessen voorzien van een flinke dosis enthousiasme en passie. Dit geldt uiteraard voor onze Latin dansen, zoals de Salsa cursussen, Zumba® en de Argentijnse Tango lessen, maar gaat ook zeker op voor de rest van ons dansaanbod.

Het begint al jong bij de kinderdansen zoals Kleuterdans, KidzSwing - Algemene Dansante Vorming. Hier staat dansante ontwikkeling, maar vooral het plezier in bewegen voorop. De Urban Dance lessen zoals streetdance, breakdance en hiphop zijn een expressieve uitlaatklep, gecombineerd met een flinke dosis team spirit.

Daarnaast geven we ook Klassiek Ballet in combinatie met Moderne dans. Voor de ambitieuze leerlingen hebben we demoteams en klassieke technieklessen. Trots zijn wij dan ook op het hoge aantal leerlingen, die vanuit hun passie en met hun talent doorstromen naar een Dansacademy, Fontys of Lucia Marthas. Naast de reguliere lessen biedt La DanZa ook nieuwe stijldanscursussen aan 'Ballroom Revival'. Ooit vroeger op stijldansen gezeten? en wilt u weer eens een dansje maken? Ballroom Revival is een opfriscursus om de oude kennis in het stijldansen weer helemaal op te poetsen en in een nieuw eigenstijds jasje te steken. 

Voor een uitgebreid overzicht welke danslessen we bieden en wat je er kan verwachten verwijzen we naar het lesaanbod op deze pagina.


Contact

Danssportcentrum 'La DanZa'
P/a/ kantoor: Emmastraat 1, 8011 AE Zwolle
06-12726466  |   info@la-danza.nl