Cursus Peuteryoga start na meivakantie

26-04-2018
· Voelen, kijken, luisteren, ruiken, proeven….
· Samen: spelen, bewegen, zingen, beleven, ervaren, zijn…..
· Ontspanning, lekker los….
· Heel veel plezier!

Dat is peuteryoga! Kom jij ook samen met papa of mama?
Om ons lichaam te voelen doen we leuke spelletjes en bewegen we op muziek, daar worden we lekker los van! We zingen liedjes, luisteren naar mooie verhalen of schrijven ons eigen verhaal.
Soms gaan we op een dagje uit, dan weer op reis of een ander spannend avontuur, er is altijd iets te beleven. Samen maken we heel veel plezier en zijn we soms ook ineens even helemaal…. stil.
Voordat het tijd is om weer naar huis te gaan, drinken we gezellig nog een glaasje ranja en voor de papa’s en mama is er natuurlijk koffie of thee.

Wij hebben er nu al zin in! Doe je mee?

Locatie: Onze studio op locatie Fit Fun, Wilgenlaan 10 in Emmeloord
Startdatum: woensdag 16 mei 2018
lesdata: 16, 23 en 30 mei, 6, 13, 20 en 27 juni.
Tijdstip: 09.30 uur tot 10.30 uur
Duur cursus: 7 lessen
Kosten: €70,- (ouder & kind samen).


Door samen te spelen, elkaar te masseren, samen het moment te beleven zorgt peuteryoga voor een intens contact tussen ouder en kind. Een moment één op één , helemaal voor jullie samen, iets wat er in de drukte van alledag niet altijd van komt.
Kinderen leven van nature in het moment, in het nu, yoga helpt om dat vast te houden. Spelenderwijs komt er van alles aan bod in de lessen. We brengen de aandacht naar ons lichaam, dit is goed voor de motorische vaardigheden, het zorgt voor een goede lichaamshouding en een krachtig en lenig lichaam. Naast de fysieke voordelen brengt yoga kinderen in balans, staan ze stevig op hun voeten. Yoga past goed bij de sociaal emotionele ontwikkeling van een peuter, waarin hun eigen ‘ik’ centraal staat. Er is aandacht voor het gevoel, de persoonlijke beleving van het kind. Tegelijkertijd leren ze door het samen spelen en masseren ook om voorzichtig met anderen om te gaan en andermans grenzen te respecteren.
De adem speelt een belangrijke rol, een goede manier van ademen zorgt voor voldoende zuurstof in het lichaam en geeft rust en ontspanning. Peuters maken veel mee, om alle indrukken te kunnen verwerken is een moment van rust heel fijn en belangrijk. Het helpt ze het geleerde op te kunnen nemen en geeft ze ruimte om even tot zichzelf te komen.

Contact

Danssportcentrum 'La DanZa'
P/a/ kantoor: Emmastraat 1, 8011 AE Zwolle
06-12726466  |   info@la-danza.nl